Alege! Este dreptul tău! – Etapa municipală, București

Reprezentanții InfoCons au participat astazi, 12 Martie 2016, la susținerea Etapei municipale a concursului „Alege! Este dreptul tău!” desfăşurată la Colegiul Economic „A.D.Xenopol”.

În cadrul concursului elevii claselor I-VIII ne-au prezentat desenele și creațiile lor grafice, iar elevii claselor IX-XI au susținut un test grilă și au prezentat eseurile pregătite.

Elevilor participanți le-au fost înmanate diplome de participare, iar primele locuri au fost premiate (vezi galerie foto).

Premianții Etapelor municipale și județene ale concursului se vor aduna la sfârșitul lunii Iunie în tabăra de la Năvodari pentru susținerea Etapei Naționale a concursului „Alege! Este dreptul tău!”

 

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
-->