Alege! Este dreptul tău! – Ziua a III-a, Faza Națională – 2018

Pe toată durata zilei de astăzi, 20 Iunie 2018, participanții la Faza Națională a Concursului „Alege! Este dreptul tău!” susțin concursul pe echipe. În cadrul acestuia elevii au de interpretat un spot publicitar şi de răspuns la o întrebare deschisă.

Concursul „Alege! Este dreptul tău!” se desfășoară în perioada 18-22.06.2018 în Tabăra de la Năvodari, fiind organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și Ministerul Educației Naționale, în parteneriat cu InfoCons.

La faza națională participă elevi din toate județele, însoțiți de cadrele didactice coordonatoare.

Mult succes tuturor participanților!

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

-->