A început faza națională a concursului „Alege! Este dreptul tău!”, ediția a XV-a – 2017

În perioada 18-23.06.2017 se desfășoară în Tabăra de la Năvodari faza națională a Concursului „Alege! Este dreptul tău!”, organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și Ministerul Educației Naționale, în parteneriat cu InfoCons.

Ediția de anul acesta a concursului este cea de a XV–a. La faza națională participă elevi din toate județele, însoțiți de cadrele didactice coordonatoare.

Astăzi, 19 iunie 2017, elevii vor susține proba individuală, sub forma unui test grilă, urmată de prezentarea eseurilor din domeniul Protecției Consumatorilor.

Mult succes tuturor participanților!

 

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
-->