Festivitatea de premiere a concursului ”Alege! Este dreptul tău!” – Ediția a XVI-a, 2018

Astazi, 21 iunie 2018, a avut loc Festivitatea de Premiere a câștigătorilor Concursului Național școlar pe teme de protecția consumatorului “Alege! Este Dreptul tău!”, ce se adresează elevilor din ciclul gimnazial și liceal.

Evenimentul s-a desfășurat în Tabăra Delfin, din Năvodari, judeţul Constanţa.

Concursul a fost organizat de Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, cu sprijinul InfoCons.

În perioada 18 – 22 iunie 2018, în Tabăra Delfin, din Năvodari, judeţul Constanţa a avut loc faza finală a concursului unde au participat 89 de elevi din clasele IX-XI însoțiți de profesori îndrumători.

Pentru elevii claselor IX-XI au fost acordate 4 premii individuale și 36 premii pe echipe.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

-->