Festivitatea premiere „Alege! Este Dreptul tau!”

Astazi,  29 iunie 2016 a avut loc Festivitatea de Premiere a castigatorilor Concursului National scolar pe teme de protectia consumatorului “Alege!Este Dreptul tau!” ce se adreseaza elevilor scolilor generale si elevilor de liceu.

Evenimentul s-a desfasurat in Tabara  Delfin, din Navodari, judeţul Constanţa.

Concursul a fost organizat de  : Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, cu sprijinul InfoCons

In perioada 25- 30. 2016 in Tabara  Delfin, din Navodari, judeţul Constanţa a avut  loc  faza finala a Concursului  unde au  participat  89 de elevi din clasele IX-XI insotiti de profesori indrumatori.

Pentru elevii claselor IX-XI  au fost acordate 5 premii individuale,  31 premii pe echipe si 4 premii special.

Toti participantii au primit premii constand in : atestate de participare,  dulciuri, DVD-uri educationale, volume de proza/poezie din literatura romana si internationala, rechizite , tricouri , sepci .

InfoCons (www.infocons.ro), Asociație pentru Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

-->