Educatie Protectia Consumatorilor

Curs Vocațional – Protecția Consumatorilor

In cadrul parteneriatului strategic incheiat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor initiat de Asociatia InfoCons, singurul curs avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori din Romania este oferit cu titlu gratuit tuturor cadrelor didactice.

Mentionam ca acest curs se va desfasura on-line.

Inscriere

Înscrierea se face online, pentru aceasta accesați Formularul de înscriere online.

Desfasurare

Ca urmare a completarii si transmiterii formularului de inscriere va fi remis suportul de curs si fisa de evaluare pe adresa de email specificata in momentul inscrierii.

Absolvire

Cursul se va finaliza printr-un examen tip grilă susținut online. Punctajul necesar pentru promovarea Cursului Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor este de 60 de puncte. Fisa de evaluare contine 50 de intrebari tip grila. Toate grilele contin intrebari tip complement simplu – o singura varianta de raspuns. In cazul in care toate raspunsurile furnizate sunt corecte, punctajul maxim este de 100 de puncte (50 intrebari x 2puncte = 100 puncte).

In urma acestui examen, absolventii vor primi prin e-mail un Certificat de Absolvire care atesta competentele dobandite ca urmare a absolvirii cursului, certificat care va fi înregistrat în Registrul Național de Eliberare a Certificatelor în domeniul Protecției Consumatorului – avizat de Federația Asociațiilor de Consumatori.

Totodata, mentionam faptul ca Asociatia InfoCons va insera in Tabelul Lista experti disponibil pe site-ul www.infocons.ro, la sectiunea Activitate > Lista experti in domeniul protectiei consumatorilor, datele de identificare ale absolventilor: numele, prenumele si ocupatia actuala.

Asociatia InfoCons este membra a EAEA (European Association for the Education of Adults).

Materiale curs vocational

Resurse